IZ CRVENE ZVEZDE U RADNIČKI: Član šireg spiska reprezentacije potpisao ugovor sa Kragujevčanima

Novosti online

27. 06. 2023. u 18:02

POSLE iskusnog tehničara Ivana Kostića u Kragujevac je stigao i libero Dušan Jović. Rođeni Nišlija je lane igrao za Crvenu zvezdu, a u novoj sezoni pojačaće odbojkaše Radničkog. Ugovor je potpisan na godinu dana.

ИЗ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ У РАДНИЧКИ: Члан ширег списка репрезентације потписао уговор са Крагујевчанима

Foto: Ilustracija

Šumadinci su Jovića želeli da angažuju još pre dve godine, ali je tada imao važeći ugovor sa matičnim klubom, Nišom. Bio je i na širem spisku bivšeg selektora Srbije Slobodana Kovača.

- Ono što me je motivisalo da dođem u Kragujevac jesu pre svega visoke ambicije kluba u predstojećoj sezoni, kao i sam sastav ekipe, gde je nekoliko igrača koje jako dobro poznajem. Takođe, smatram da je Radnički dosta dobro organizovan i stabilan klub sa upravom koja zna šta želi i sa izuzetno posvećenim stručnim štabom koji je u stanju da izvuče maksimum iz svakog igrača. Iskreno, jedva čekam okupljanje ekipe i početak priprema za novu sezonu - ističe za sajt Radničkog Jović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)