RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku dovodi da se tamošnja zbivanja prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i ratnih dešavanja, a sada je dobio još jedno tužno poglavlje.

Komentari (9)

walter pravicek

13.07.2023. 16:10

Pa tako ide u ratu.GLAVONJE u bunkeru,broje "nagrade od švercovane robe u inostranstvo",a MALI,nevažni za te glavešine u uniformu,te u borbu.BEZ ZNANJA,BEZ VOJNIČKIH SPOSOBNOSTI.NI SPORTAŠI NISU IZNIMKA.Ne pita se nikoga dali mora ili hoče na front.Pa se desi svašta.I ubijanje.Ubili i Generala Ruske vojske ovih dana,valda je i on imao familiju.I ovo još nije završeno,bit če još takvih vesti,tužnih za njihove familije.

Čika Velja

13.07.2023. 22:12

Svaka država u ratu skloni svoje nacionalno blago,a Ukrajina izgleda nema izbora,nego mora da mobiliše sve što je sposobno da nosi pušku! Valjda im ide dobro!?

Uroš

15.07.2023. 09:04

Kome je Amerika i Engleska saveznik crno mu se piše. Boli Ameriku ceo k...c za Ukrajince. Dokle god se ubijaju medjusobno braća, oni su srećni