REZULTAT ZA PAMĆENJE: Majami u NFL ponizio rivala

S.R.

25. 09. 2023. u 14:28

REZULTAT za pamćenje na terenima NFL lige u "Superbol" eri, koja traje od 1962. godine. Majami dolfinsi bili su na pragu neverovatnog rekorda, ali su postigli rezultat vredan pamćenja u pobedi nad Denverom 70:20. Klub sa Floride ušao je u istorijske knjige franšize, ali je ovo ujedno i najviše postignutih poena od 1966. Koliko je ovo retko govori podatak da bi to verovatno bio ekvivalent da neki fudbalski tim postigne 12-13 golova ili da košarkaški tim postigne više od 150 poena na utakmici.

РЕЗУЛТАТ ЗА ПАМЋЕЊЕ: Мајами у НФЛ понизио ривала

Foto: AP

Bilo je to perfektan dan za Majami, pošto su postigli čak deset tačdauna i isto toliko puta uspešno dodatni poen. Katastrofa Denvera nagoveštena je već na poluvremenu, pošto su primili 35 poena. Po četiri polaganja za šest poena imali su trkači tima Rahim Mostert i Devon Ačane, a među "strelce" upisali su se hvatači Robi Čosen i Tajrik Hil.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)