ŠABAC MORA DA PADNE: Vaterpolisti Novog Beograda odlučni da u četvrtfinalu Kupa Srbije dokažu da su kvalitetniji

S. K.

11. 11. 2023. u 12:06

DERBI četvrtfinala Kupa Srbije u vaterpolu igra se u Šapcu, gde istomena ekipa dočekuje Novi Beograd. Šampion Srbije je veliki favorit, ali je i oprezan, jer su Šapčani nedavno u prvenstvu i pored poraza od 10:12 pokazali da mogu opasno i da priprete. A u Kupu je uvek moguće iznenađenje.

ШАБАЦ МОРА ДА ПАДНЕ: Ватерполисти Новог Београда одлучни да у четвртфиналу Купа Србије докажу да су квалитетнији

Foto AP

- Ono što smo videli iz prve utakmice je da moramo da budemo spremni na više faktora koji utiču na igru - upozorava za sajt Novog Beograda kapiten Filip Filipović. - Bez obzira na razliku u kvalitetu, moramo da ovoj utakmici pristupimo sa velikom pažnjom, jer Kup Srbije je takmičenje koje Novi Beograd do sada nije osvojio. Ne treba da se pribojavamo i plašimo, već treba samo da podignemo ozbiljnost i koncetraciju na maksimalan nivo.

Legendarni vaterpolista ne krije da je Novi Beograd veliki favorit u ovom duelu:

- Novi Beograd je ekipa koja je sastavljena i projektovana za više ciljeve. Uz dužno poštovanje ekipi Šapca, u ovom meču sve zavisi od nas. Tako pristupamo tom duelu i tako se i pripremamo. Znamo šta nam je činiti. Analizirali smo greške iz prošle utakmice, nadamo se da se one neće ponoviti, kao ni greške ostalih aktera na meču, jer izuzetno je bitno da se neke stvari i vrednosti poštuju. Mislim da sam time sve rekao.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)