"DA NASTAVIMO U OVOM STILU!" Vaterpolisti Srbije prezadovoljni goleadom na startu Evropskog prvenstva u Hrvatskoj

S. K.

05. 01. 2024. u 20:35

ODGOVORNO i silno na startu EP. Vaterpolisti su u prvom kolu grupe C Druge divizije u Zagrebu imali šuterski trening protiv Izraela – 22:1 (6:0, 5:0, 5:1, 6:0). „Delfini“ u nedelju (19.00) igraju sa Nemačkom, koja je u drugom poluvremenu slomila otpor Malte – 18:13.

ДА НАСТАВИМО У ОВОМ СТИЛУ! Ватерполисти Србије презадовољни голеадом на старту Европског првенства у Хрватској

miloš vukadinović

- Izraelci nisu pružili neki otpor, ali smo držali ritam do kraja i zbog toga smo zadovoljni. Očekuje nas sada Nemačka i verujem da ćemo nastaviti u ovom stilu – naglasio je za sajt VSS Radomir Drašović.

Srbi su od prvog napada igrali ozbiljno, agresivno, nije im padalo na pamet nijednog trenutka da se opuste. Naročito su bili čvrsti u odbrani, popustili su samo jednom, u 25.minutu kada je Gros sa peterca spasao čast Izraelaca. Pobednik grupe C u osminifinala, 10. januara igra sa najslabijom ekipom iz grupe A (Hrvatska, Crna Gora, Španija, Francuska). Drugo mesto donosi duel sa trećom selekcijom grupe A.

- Videli ste rezultat, sve smo ispoštovali od prvog do poslednjeg minuta. Taj pristup je jako bitan za mečeve koji nam slede – istakao je za sajt VSS Sava Ranđelović.

Srbija: Filipović, Mandić 2, Strahinja Rašović 3, Ranđelović 3, Lazić, Radulović 4, Drašović 3, Nikola Jakšić 3, Milojević 2, Ubović, Lukić 1, Viktor Rašović 1, Mitrović.

TABELA: Srbija 3, Nemačka 3, Malta 0, Izrael 0.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao