RADOSAVLJEVIĆ TRENER RADNIČKOG: Iskusni stručnjak u nastavku sezone vodiće sa klupe kragujevačke rukometašice

Novosti online

11. 01. 2024. u 18:42

ALEKSANDAR Radosavljević (59) novi je trener rukometašica Radničkog. Iskusni stručnjak je na klupi nasledio Dragana Študera, koji je preuzeo muški tim kragujevačkog superligaša. Radosavljević je vodio Kragujevačanke u sezonu 2014/15, kada je osvojio duplu krunu.

РАДОСАВЉЕВИЋ ТРЕНЕР РАДНИЧКОГ: Искусни стручњак у наставку сезоне водиће са клупе крагујевачке рукометашице

Foto: Profimedia

- Izuzetno mi je drago što se vraćam u klub i grad u kome sam napravio velike uspehe. Igračice Dunja Tasić , Andrea Boner i Jovana Potkonjak su pojačanja koja će uz ostale devojke omogućiti klubu da realizuje primarni cilj ove sezone a to je opstanak u društvu najboljih. Nadam se da će se za ovo kratko vreme do početka drugog dela prilagoditi mom sistemu rada i prikazati dopadljive igre u nastavku šampionata. Trenutna pozicija na tabeli nije realna, jer je Radnički veliki klub - istakao je za sajt Radničkog trener Aleksandar Radosavljević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!