PODELJENE SVE VIZE ZA PARIZ: Italija poslednji učesnik četvrtfinala Svetskog prvenstva u vaterpolu i Olimpijskih igara 2024

Novosti online

11. 02. 2024. u 18:50

Vaterpolisiti Italije savaladli su ekipu Sjedinjenih američkih država u poslednjem meču baraža svetskog prvenstva u Vaterpolu 13:12 (3:3, 3:1, 4:4, 3:4)

ПОДЕЉЕНЕ СВЕ ВИЗЕ ЗА ПАРИЗ: Италија последњи учесник четвртфинала Светског првенства у ватерполу и Олимпијских игара 2024

Ognjen Stojanović Foto N. Paraušić

Poslednji, ujedno i najuzbuljiviji meč u osmini finala počeo je vrlo izjednačeno, pa je tako i završena prva deonica. 

U drugoj četvrtini vaterpolisti Italije uspeli su da se odlepe na dva gola razlike i delovalo je da će mnogo mirnije privesti meč kraju. Međutim ekipa koju sa klupe predvodi Dejan Udovičić pobrinula se da gledamo uzbuljivu završnicu pošto su došli do izjednačenja u poslednjoj deonici, ali onda su se Di Fluvio i Di Soma pobrinuli da selekcija Italije dođe do pobede i vize za Pariz.

Italijani će u četvrtfinalu igrati sa selekcijom Grčke.

Tako je kompletirana lista učesnika olimpijskog turnira u Vaterpolu. Na najvećoj sportskoj smotri ovog leta igraće Francuska, Mađarska, Španija, Italija, Grčka, Srbija, Hrvatska, Crna Gora, Australija, SAD, Japan i Južna Afrika. 

Podsetimo, danas su pobede ostavrile ekipe Crne Gore, Francuske i Hrvatske koja će se sastati sa selekcijom Srbije(Utorak 17). 

BONUS VIDEO: MALO SREĆE NIJE NA ODMET: Gol kojim je Olajinka doneo 2:0 Zvezdi protiv Voždovca

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona