UTAKMICA ZA PRVO MESTO: Rukometašice Jagodine i Crvene zvezde igraju derbi

Z. GLIGORIJEVIĆ

19. 03. 2024. u 17:50

Utakmica ŽORK Jagodina - Crvena zvezda, 18. kolo Superlige, koja se igra u petak od 19 sati u hali Jasa, odlučiće o prvom mestu ligaškog dela prvenstva i rasporedu domaćinstva za plejof.

УТАKМИЦА ЗА ПРВО МЕСТО: Рукометашице Јагодине и Црвене звезде играју дерби

Foto:ŽORK "Jagodina"

Imajući u vidu međusobne utakmice u ovoj sezoni sa Jagodinom, Crvena zvezda je favorit. Beograđanke su dodatno pojačane sa tri iskusne igračice u odnosu na poslednju utakmicu u Jagodini.

- Imamo bod više od Zvezde, ovo je borba za bolju poziciju u plejofu. Bitna je pozicija na tabeli zbog prednosti domaćeg terena, ako smo prvi igraćemo sa četvrtim na tabeli, odnosno drugi sa trećim. Želimo da odigramo dobru i kvalitenu utakmicu sa Zvezdom jer je to skup veoma dobrih I iskusnih igrača, nažalost izgubili smo u Kupu Srbije. Tada je bila dobra atmosfera i veliki broj gledalaca. Treba nam podrška sa tribina - rekao je trener Dragan Markov na konferenciji za novinare.

- Utakmica nosi ogroman ulog. Mi smo od početka na prvom mestu, međutim, pobednik utakmice će biti na poziciji broj jedan. Radi se o prednosti domaćeg terena, što bi nam značilo u plejofu. Spremni smo za utakmicu, poznajemo Zvezdu, izuzetan sastav pojedinaca, dok smo mi timski orjentisani i bazirani da iz dobre odbrane dolazimo do rezultata. Na nama je da smanjimo broj greški u napadu, jer je to uticalo na rezultat u predhodnim utakmicama, pogotovu sa Zvezdom. Pozivam publiku da nas podrži - kazala je Srna Sukur.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024