PREOKRET U NOVOM SADU: Karađorđe preko Vojvodine do polufinala

Novosti online

30. 03. 2024. u 21:04

Odbojkaši Karađorđa priredili su pravi spektakl u Novom Sadu. Slavili su u drugoj četvrtfinalnoj utakmici nad Vojvodinom rezultatom 3:2 (24:26, 19:25, 25:21, 25:19, 15:13).

ПРЕОКРЕТ У НОВОМ САДУ: Карађорђе преко Војводине до полуфинала

FOTO: EPA-EFE/ANNAMARIA LOCONSOLE

Vojvodina je od starta pokušavala da nametne svoj ritam. Delovalo je da je u tome uspevala, pošto je skoro do samog kraja prvog seta imala prednost u jednom momentu i od četiri poena.

Međutim, usledio je preokret ekipe iz Topole, koja je nakratko preuzela kormilo, a onda je Vojvodina uspela da sa dva vezana poena uzme prvi set na razliku – 26:24.

Početak drugog starta najavio je žestoku borbu. Karađorđe je poveo, ali je to vođstvo bilo kratkog daha, jer je Vojvodina ta koja je posle diktirala tempo do samog kraja drugog perioda. Koliko god gosti držali priključak, nisu uspeli da prelome i odnesu trijumf u drugom setu.

Ali, ni potpuno nepovoljni rezultat na semaforu nije poremetio Karađorđe. Uspeli su odbojkaši da na gostujućem terenu naprave epski preokret i slave u naredna dva seta – 25:21 i 25:19, te smo u Novom Sadu svedočili taj-brejku.

Energija sa kojom je Karađorđe ušao u peti, odlučujući set donela je prednost gostima, koja je serijom od 3:0 iznosila 6:3. Nisu se predavali Vojvođani do samog kraja, ali je Karađorđe uspeo da slomi otpor i sa 15:13 ode u polufinale Superlige Srbije.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)