AMERIKA U ŠOKU: Pronađen mrtav čuveni sportista, imao je samo 35 godina! Bio je istinski as, a u penziju je 2018. otišao kao niko nikada

Novosti online

01. 04. 2024. u 21:41

Američki fudbal je bio i ostao najpopularniji sport u Sjedinjenim Američkim Državama, a njegov "susret svih zvezda", Pro boul, ono što je u NBA ligi "Ol-star". Zato je kao bomba u SAD odjeknula vest da je nekadašnji učesnik Pro boula pronađen mrtav.

АМЕРИКА У ШОКУ: Пронађен мртав чувени спортиста, имао је само 35 година! Био је истински ас, а у пензију је 2018. отишао као нико никада

Foto: Free Images Pixabay

Vonte Dejvis, bivši kornerbek, odnosno igrač poslednje defanzivne "linije", pronađen je mrtav u stanu u Južnoj Floridi.

- Preliminarne informacije ukazuju na to da nije bilo nasilne smrti - navodi se u saopštenju lokalne policije.

Dejvis, koji je 10 godina bio u NFL-u nakon što ga je Majami draftovao u prvoj rundi 2009, dvaput je biran za Pro boul učesnika, i to kao član Indijanapolis koltsa, koji su ga preuzeli 2012.

Ovaj defanzivac, koji je karijeru okončao posle 121 profesionalnog nastupa, uz 22 presečena dodavanja rivala i 395 obaranja suparnika koji je nosio loptu, igrao je i za Bafalo.

Upravo je noseći dres tog kluba na krajnje originalan i posve neočekivan način završio NFL karijeru.


Naime, učinio je to tokom poluvremena utakmice sa Majamijem.


- Došao sam na klupu i, prosto me je "udarilo". Jednostavno sam osetio da više ne pripadam tom terenu - rekao je svojevremeno Vonte Dejvis, a podseća Džon Brič iz "CBS sportsa".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)