NEĆE BITI LAKO ALI, UZ PODRŠKU MOŽEMO DO CILJA: Selektor Uroš Bregar i srpske rukometašice dobro raspoloženi pred odlučujući duel sa Turskom

B. G.

06. 04. 2024. u 21:50

SELEKTOR ženske reprezentacije Srbije Uroš Bregar i rukometašice Jovana Jovović i Katarina Bojičić u dobrom raspoloženju, uz zahvalnost domaćinima u Zrenjaninu, ubeđeni su da Srbija u Kristalnoj dvorani, u nedelju 7. aprila protiv selekcije Turske može do trijumfa i plasmana na Evropsko prvenstvo.

НЕЋЕ БИТИ ЛАКО АЛИ, УЗ ПОДРШКУ МОЖЕМО ДО ЦИЉА: Селектор Урош Брегар и српске рукометашице добро расположени пред одлучујући дуел са Турском

foto: B.Grujić

- Ovde smo se baš odomaćili, imamo sjajne uslove i sve nam prija, a to su preduslovi da ćemo se u nedelju veseliti dobroj igri i pobedi, uz naravno podršku pune dvorane - naglasio je selektor Bregar.

On je konstatovao da raduje činjenica da nema povređenih igračica i da sve jedva čekaju da istrče na teren.

- U Zrenjaninu nam je super, hotel odličan, kao i uslovi u Kristalnoj dvorani, spremne smo i odlučne za meč sa Turskom - istakla je Jovana Jovović.

Ona je pozvala navijače da reprezentaciji Srbije, kao i do sada, pruže podršku.

- Trijumf nad selekcijom Bugarske, dodatno nam je ulio motivaciju i ubeđena sam u ishod kakav priželjkujemo u duelu sa selekcijom Turske, koji će nam otvoriti vrata Evropskog šampionata - optimista je Katarina Bojičić.

Utakmica Srbija - Turska igra se u nedelju 7. aprila u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu u 18 časova, a ulaznice u simboličnom iznosu, 100 donara, prodavaće se pred početak utakmice.

Inače, prvi duel u Turskoj, Srpkinje su protiv domaćina odigrale nerešeno, a u revanšu našim rukometašicama dovoljan je i bod za drugo mesto i plasman na Evropski šampionat, dok je gošćama pobeda imperativ.



HUMANI U AKCIJI SPORTOM ZA BOLjE SUTRA
Vukosava Đapić Atanacković, sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina, u ulozi domaćina rukometnoj selekciji Srbije, istakla je da će sav prihod od prodatih ulaznica biti uplaćen na račun jedinstvene Humanitarne akcije Sportom za bolje sutra.



 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave