KRUNA JE NA VIDIKU: Odbojkaši Crvene zvezde u subotu imaju prvu meč-loptu u finalu plej-ofa protiv Partizana

S. K.

18. 04. 2024. u 12:57

JOŠ jednom su odbojkaši Crvene zvezde u finalnoj seriji preslišali Partizan. Crveno-beli su sinoć u „Masteru“ slavili sa 3:1, poveli sa 2:0 u pobedama i došli su na korak od 13. titule. Prvu meč-loptu imaju u subotu (19.00) na Banjici.

КРУНА ЈЕ НА ВИДИКУ: Одбојкаши Црвене звезде у суботу имају прву меч-лопту у финалу плеј-офа против Партизана

Foto: Profimedia

Zvezdaši su u drugoj utakmicu mogli da slave sa 3:0, ali su se u finišu trećeg seta opustili i dopustili domaćinu da 17:20 pretvori u 23:20. Ipak, u četvrtom činu su se uzdigli i pokazali da su u mnogo boljoj formi od večitog rivala.

- Pomislili smo da je sve gotovo, desio se pad, koji je iskusna ekipa Partizana znala da iskoristi. Drago mi je što smo u četvrtom setu pokazali da i kada je teško ne padamo, da imamo snage da rešimo ne samo ovu utakmicu. Nadam se da ćemo u trećem meču imati snage i energije da završimo posao – kaže starteg crveno-belih Ivica Jevtić.

U subotu večiti fudbalski derbi počinje sat ranije. Ipak, kormilar crveno-belih se nada punoj Banjici.

- Očekujem da će doći oni naši prijatelji koji nas podržavaju tokom cele sezone. Oni su nama dovoljni, pozivam sve koji ne odu na fudbala, da dođu da podrže nas ili Partizan. Bitno je da Banjica bude puna, naći ćemo motivaciju da damo sve od sebe i pobedimo – ističe Jevtić.

Bojan Janić, trener Partizana, sportski priznaje da je Zvezda trenutno bolja:

- Igraju baš vrhunsku odbojku, protivniku daju malo šanse za bilo šta. Imaju fantastičan servis, prijem, pre svega, što pravi razliku. Onda na scenu stupa njihov dizač Nikola Petrović, koji stvarno igra fenomenalno. Mi izgledamo kao neki bokser od 45-50 godina koji ima i srca i hoće, ali nema šansi, prošlo mu je vreme. Voleo bih da u subotu odigramo bolje, u svakom slučaju, borićemo se do kraja.

Finale plej-ofa

14. april C. zvezda – Partizan 3:0

17. april Partizan – C. zvezda 1:3

20. aprile C. zvezda – Partizan 19.00

23. april Partizan – C. zvezda*

26. april C. zvezda – Partizan*

* Eventualna četvrta i peta utakmica

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja