"PADAM PSIHIČKI, LOŠE SE OSEĆAM": Selbi u velikom problemu

Novosti online

23. 04. 2024. u 10:58

Četvorostruki svetski šampion Mark Selbi rekao je da će razmotriti svoju budućnost u snukeru, posle poraza u prvom kolu Svetskog prvenstva u Šefildu od debitanta Džoa O'Konora (6:10).

ПАДАМ ПСИХИЧКИ, ЛОШЕ СЕ ОСЕЋАМ: Селби у великом проблему

Foto: Profimedia

Početkom meseca, posle poraza od Garija Vilsona (8:10) u prvom kolu turnira u Mančesteru, rekao je da je možda vreme da se bavi nečim drugim. Prošle godine je igrao u finalu, sad izgubio u prvom kolu svetskog prvenstva - prvi put od 2018. godine.

- Definitivno ću još preispitati moju budućnost, jer sam sprečio sebe da igram kad sam imao šanse i ne mogu da nastavim to da radim pošto se zbog toga osećam loše i padam psihički. To će biti važna odluka, ali ako nastavim da igram, potrebna mi je pomoć, verovatno u psihičkom smislu kako bih više uživao u igri - rekao je Selbi kako piše  „Bi-Bi-Si”.

Dodao je 40-godišnji engleski snukeraš i istakao da ne želi da igra snuker iz obaveze.

- Dugo ću razmišljati tokom leta. Izvan snukera sam srećan, a onda dođe snuker i suprotno je sve. Što se tiče igre, bila je patetična od početka do kraja. Šteta je napravljena od 2:2 do 2:7. Olakšao sam Džou, a sebi otežao posao.

Selbi je osvajao titulu svetskog šampiona 2014, 2016, 2017. i 2021. godine.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako sam uzeo nekoliko hiljada funti u zatvorskoj ćeliji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)