UVEK IDU NA POBEDU: Vaterpolisti Novog Beograda žele sutra u Splitu u četvrtom kolo grupe A Lige šampiona da savladaju domaći Jadran

S. K.

23. 04. 2024. u 11:30

EFEKTAN trijumf nad Jadranom u Regionalnoj ligi nikog ne opušta u Novom Beograd. Naš prvak večeras (19.00) u Splitu u četvrtom kolu grupe A druge faze Lige šampiona za vaterpoliste izlazi na megdan najboljem hrvatskom timu s ciljem da eventualnom pobedom uz slavlje Pro Reka protiv Marselja osigura plasman na Fajnal-for na Malti.

УВЕК ИДУ НА ПОБЕДУ: Ватерполисти Новог Београда желе сутра у Сплиту у четвртом коло групе А Лиге шампиона да савладају домаћи Јадран

miloš vukadinović

To što su nedavno na Poljudu u odlučujućoj utakmici za prvaka Jadrana savladali Splićane sa 15:7 ne zavarava najmlađeg prvotimca Vasilija Martinovića:

- Sa njima smo se već sastajali nekoliko puta ove sezone i među nama nema tajni. To je ekipa koja ima veliki broj hrvatskih reprezentativaca i koja želi da nam se revanšira za poraz u Regionalnoj ligi. Međutim, i mi smo veoma motivisani i imamo veliku želju da slavimo.

Starteg Živko Gocić ne može da računa na bolesnog Đorđa Vučinića, dok je Angelos Vlahopulos i dalje pod znakom pitanja. Ipak, jasno je da Novobeograđani idu na pobedu.

- Na pravi način smo iskoristili treninge, ali i utakmice u domaćem šampionatu za sve to što nas čeka. Sigurno neće biti lako, ali mi znamo naše ciljeve, svesni smo naših kvaliteta tako da ćemo se potruditi da maksimalno iskoristimo te neke naše prednosti. Sigurno će biti velika borba i nema sumnje da nam predstoji uzbudljiva utakmica - ističe Gocić.

Raspored

ČETVRTO kolo Lige šampiona - grupa A, sreda: Jadran ST - Novi Beograd (19.00), Marselj - Pro Reko (20.00). TABELA: Pro Reko 8, Novi Beograd 7, Marselj 3,Jadran ST 0 bodova.

Grupa B, utorak: Breša - Barseloneta (20.00), Olimpijakos - Ferencvaroš (18.00). TABELA: Ferencvaroš 9, Olimpijakos 6, Barseloneta 3, Breša 0 bodova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)