PRVA PROVERA SA HRVATIMA: Naši mladi rukometaši odigraće 10. maja u Vranju prijateljski meč sa Hrvatskom u sklopu priprema za juniorsko EP

S. K.

24. 04. 2024. u 13:02

MLADI rukometaši će u maju u okviru EHF nedelje nacionalnih timova imati pravu proveru za juniorsko Evropsko prvenstvo. "Orlići" će odigrati dva meča sa Hrvatskom, a prvi, 10. maja će biti zvaničan uz direktan tv prenos na "Areni".

ПРВА ПРОВЕРА СА ХРВАТИМА: Наши млади рукометаши одиграће 10. маја у Врању пријатељски меч са Хрватском у склопу припрема за јуниорско ЕП

FOTO: RSS

- Majsko okupljanje će za mušku juniorsku reprezentaciju biti pravi rukometni praznik! Očekuju nas četiri dana uigravanja na treninzima, a zatim odmeravanje snaga sa izvrsnom reprezentacijom Hrvatske, koja je na poslednje SP osvojila bronzu. Grad Vranje nam je omogućio izvanredne uslove i očekujemo pravi rukometni spektakl. Važno je napomenuti da će obe reprezentacije nastupiti u najjačim sastavima - ističe za sajt RSS selektor "orlića" Đorđe Teodorović.

Na spisku su: Marko Draško, Zorić, Bogunović (golmani), Filip Milovanović, Praštalo, Denković, Papović, Antić (krila), Igor Milovanović, Mladenko Draško, Vujović (pivoti), Čabrilo, Šijan, Damjanović, Antonijević, Feješ, Mitrović, Mirković, Novaković i Bukvić (bekovi).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)