TRIPLA KRUNA ZA JEDINSTVO: Odbojkašice iz Stare Pazove posle trijumfa u Superkupu i Kupu Srbije osvojile i titulu prvaka

S. K.

24. 04. 2024. u 20:51

ODBOJKAŠICE Jedinstva odbranile su titulu prvaka Srbije. Igračice iz Stare Pazove su i u trećoj utakmici finala plej-ofa na svom terenu savladale TENT sa 3:0 (25:14, 25:21, 25:18). Izabranice Jova Cakovića su tako osvojile triplu krunu, jer su trijumfovale i u Superkupu i Kupu Srbije.

ТРИПЛА КРУНА ЗА ЈЕДИНСТВО: Одбојкашице из Старе Пазове после тријумфа у Суперкупу и Купу Србије освојиле и титулу првака

https://liga.ossrb.org

Domaće igračice su i večeras pokazale zašto su bile nedodirljive ove sezone u našoj zemlji i ostaće upamćeno da su izgubile samo jedan meč, od Radničkog u ligaškom delu prvenstvu. U finalu plej-ofa Obrenovčankama su prepustile samo dva seta, bilo je dva puta 3:1 i jednom 3:0.

U trećoj utakmici gošće su razigranim Pazovčankama pružile nešto jači otpor u drugom setu, u kojem su se u jednom trenutku primakle na 14:13. MVP finala je Branka Tica, koja je večeras donela svojoj ekipi 19 poena. Ubojite su bile Minja Osmajić sa 14 i Ivana Nedeljković sa 10 poena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)