JOVIĆ NAJAVIO NOVA IMENA: Tekvondo nastavlja da razvija mlade talente

Novosti online

25. 04. 2024. u 13:19

Tekvondo trener Dragan Jović izjavio je danas da će reprezentacija Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Beogradu nastupiti sa jednim od najmlađih timova u Evropi.

ЈОВИЋ НАЈАВИО НОВА ИМЕНА: Теквондо наставља да развија младе таленте

FOTO: D. Milovanović

EP u tekvondu će biti održano od devetog do 12. maja u Hali jedan Beogradskog sajma. Na EP će učestvovati ukupno 595 seniora i 167 paratekvondista iz cele Evrope.

U sali tekvondo kluba "Galeb" u Beogradu uspešno su održane pripreme paratekvondo i seniorske reprezentacije za predstojeće EP.

 - Na EP ćemo nastupiti sa jednim od najmlađih timova u Evropi, sa prosekom od 20 godina i nemerljivom ambicijom da nastavimo da gradimo nasleđe uspeha koje smo započeli sa Milicom Mandić, Tijanom Bogdanović, Nadicom Božanić… i da budemo vetar u leđa mladoj Aleksandri Perišić, koja će nas predstavljati na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu - rekao je Jović.

Jović je trostruki najbolji tekvondo trener sveta i osnivač Tekvondo kluba "Galeb".

 - Hvala svim takmičarima, trenerima i saradnicima na predanosti i radu koji su uložili u pripreme. Nastavljamo napred sa ogromnim samopouzdanjem i odlučnošću da ostvarimo svoje ciljeve - dodao je Jović.

BONUS VIDEO: GOL ZA GOLOM NA DERBIJU: Olajinka primio loptu na grudi, pa poslao projektil u mrežu Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)