BITKA ZA OPSTANAK: U poslednjem kolu plej-auta Superlige Srbije za rukometaše saznaćemo ko se seli u niži rang, a ko će igrati baraž

Novosti online

17. 05. 2024. u 11:54

U SUBOTU će pasti odluka koje će se dve ekipe preseliti u niži rang, a koja će igrati baraž za ostanak u Superligi Srbije za rukometaše. Najugroženiji su Vranje i Ub sa 13 i Proleter sa 11 bodova. Vranjanci dočekuju Dubočicu, Ubljani Crvenu zvezdu, a Proleter gostuje Obiliću.

БИТКА ЗА ОПСТАНАК: У последњем колу плеј-аута Суперлиге Србије за рукометаше сазнаћемо ко се сели у нижи ранг, а ко ће играти бараж

FOTO: Grad Zrenjanin

SEDMO kolo plej-auta Superlige Srbije za rukometaše, subota: Obilić - Proleter (17.00), Vranje - Dubočica (17.00), Ub - Crvena zvezda (17.00), Jugović - Radnički (17.00).

TABELA: Dubočica 31, C. zvezda 29, Radnički 27, Obilić 18, Jugović 16, Vranje 13, Ub 13, Proleter 11.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!