ODRŽAN ČETVRTI ZRENJANINSKI MARATON: Pobednici Kikinđanka Mirjana Mikalački i Vrščanin Miloš Dragović (FOTO)

B. G.

26. 05. 2024. u 21:40

Miloš Dragović, član Vršačkog atletskog kluba 1926 i Kikinđanka Mirjana Mikalački pobednici su 4. Zrenjaninskog maratona, a od ukupno oko hiljadu učesnika, najtežu atletsku disciplinu istrčalo je 41 takmičara i takmičarki.

ОДРЖАН ЧЕТВРТИ ЗРЕЊАНИНСКИ МАРАТОН: Победници Кикинђанка Мирјана Микалачки и Вршчанин Милош Драговић (ФОТО)

grad Zrenjanin

U muškoj konkurenciji drugo i treće mesto zauzeli su Nenad Živković i Boris Činčurak, dok su među damama uz rame pobednuce bile Sanja Bucalo i Jadranka Srdač.

Zrenjaninskim  ulicama trčali su i polumaratonci i kroz cilj ih je prošlo 164, a u ovoj kategoriji su najuspešniji bili gost iz Rusije Nikita Masorskij i Sanja Despotović, atletičarka iz beogradskog kluba BMR.    

Kao i prethodnih godina, najviše interesovanja, pre svega Zrenjaninaca, bilo je za trku zadovoljstva, a stazu dužine sedam kilometara, istrčalo je oko 400 atletičara i rekreativaca, među kojima je po tradiciji bio i gradonačelnik Zrenjanina, Simo Salapura. U ovoj trci trijumfovali su Bela Nađ Gelert iz Sente, u muškoj i Sonja Ilić, članica kluba AVIA.
 
U štafetnoj trci tri puta po sedam kilometara, trčalo je 17 ekipa, odnosno 51 takmičarr, a stazu je najbrže savladala ekipa Ulična trka Ečka, u sastavu Nemanja Đurić, Branislava Badža i Bojan Miljević.
 
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)