MLADI RUKOMETAŠI KREĆU IZ ŠAPCA: "Orlići" će prvu fazu priprema za juniorsko EP održati od 3. do 8. juna u gradu na Savi

S. K.

29. 05. 2024. u 12:05

ŠABAC je prva stanica u pripremama rukometaša za EP do 20 godina od 10. do 21. jula u Sloveniji. Selektor Đorđe Teodorović pozvao je 21 igrača, s kojima će raditi od 3. do 8. juna u gradu na Savi.

МЛАДИ РУКОМЕТАШИ КРЕЋУ ИЗ ШАПЦА: Орлићи ће прву фазу припрема за јуниорско ЕП одржати од 3. до 8. јуна у граду на Сави

FOTO: RSS

- Posle kvalitetnog dvomeča sa Hrvatskom i spektakla u Vranju, juniorska reprezentacija Srbije se ponovo okuplja. Svi smo zbog toga uzbuđeni i radujemo se da nastavimo pripreme za Evropsko prvenstvo. Vraćamo se u našu staru bazu u Šabac gde ćemo samo trenirati bez kontrolnih utakmica. Kao i uvek do sada izuzetno smo zahvalni gradu Šapcu. Nekolicina igrača neće doći zbog svojih obaveza u klubovima jer su sezone svuda na izmaku. To nam daje mogućnost da proverimo još nekoliko igrača koje do sada nismo. Ideja je da se unapredi igra koja već sada izgleda jako zrelo. Svi uslovi koji su nam potrebni, RSS je ispunio, sve potrebne dane treninga, i sada je na nama da kroz jedan ozbiljan rad pripremimo selekciju koja bi mogla biti pravi reprezent srpskog rukometa. Verujem da ova ekipa može ponovo da donese radost našem rukometu - ističe za sajt RSS selektor juniora Đorđe Teodorović.

Na spisku su: Nikola Zorić, Aleksa Bogunović, Kosta Dizdar (golmani), Filip Milovanović, Đorđe Rančić, Vukašin Puretić, Milija Papović, Luka Lazić (krila), Igor Milovanović, Mladenko Draško, Marko Vujović (pivot), Vojin Čabrilo, Simo Šijan, Andrej Petrić, Lazar Maksović, Vukašin Antonijević, Aljoša Damjanović, Leo Feješ, Brana Mirković, Aleksa Bukvić, Luka Jevtić (bekovi).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

RONALDOVA ŽENA NIKAD IZAZOVNIJA: Lepa Georgina mamila uzdahe na Evropskom prvenstvu (FOTO)