"ORLOVI" NA MEGDAN ARGENTINCIMA: Odbojkaši će u Rosariju odigrati dva prijateljska meča sa "gaučosima"

S. K.

29. 05. 2024. u 15:34

ODBOJKAŠI će pokušati da pronađu pobednički ritam u Argentini. "Orlovi" će do turnira Liga nacija u Otavi trenirati i odigrati dva prijateljska meča, 30. i 31. maja, u Rosariju protiv "gaučosa". Potom se sele u Kanadu, gde će od 5. do 10. juna odmeriti snage sa Holandijom, SAD, Argentinom i Kanadom.

ОРЛОВИ НА МЕГДАН АРГЕНТИНЦИМА: Одбојкаши ће у Росарију одиграти два пријатељска меча са гаучосима

Foto: Profimedia

Podsetimo, Kovačević i drugovi su slabo odigrali prvi turnir u Rio de Žaneiru, ostvarili su jednu pobedu i tri poraza, izgubili preko 24 boda, zbog čega su na svetskoj rang-listi sa devetog pali na 11 mesto, a za trenutno devetom Kubom zaostaju 22,66 bodova. Zato im je neophodno da u Otavi nadmaše sebe i ostvare što više pobede. Samo tako mogu da se nadaju plasmanu na Olimpijske igre u Parizu.

- Ovde smo na poziv Argentinaca, odigraćemo dva meča i nadam se da ćemo imati dobre uslove za treniranje. I dalje smo veoma utučeni posle poraza od Nemačke, koja nam je dosta umanjila šanse u borbi za plasman na Olimpijske igre u Parizu. Ali, kao reprezentacija Srbije imamo obavezu da se borimo do kraja. Zato ćemo učiniti sve da ove dve utakmice sa Argentinom iskoristimo što bolje možemo kako bismo što spremniji otišli u Otavu. Potrudićemo se i da budemo bolji nego u prethodnom periodu - ističe za sajt OSS Igor Kolaković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DVA PROROČANSTVA KOJA SU JOJ OBELEŽILA ŽIVOT: Oba su se ostvarila, a kada se seti jednog uvek se rasplače