PRVI SET BUDI NADU: Odbojkaši u prijateljskom meču u Rosariju posle velike borbe izgubili od Argentine sa 3:1

S. K.

31. 05. 2024. u 11:33

SERIJA poraza je nastavljena i u Rosariju. Odbojkaši su u prijateljskom meču pred 7.500 gledalaca u dvorani "Njuels Old Bojs" izgubili od Argentine sa 3:1 (16:25, 27:25, 25:19, 25:18). "Orlovi" i "gaučosi" sutra ujutro (2.00 po našem vremenu) odigraće i drugu utakmicu, koja će biti poslednja provera pred turnir Lige nacija u Otavi.

ПРВИ СЕТ БУДИ НАДУ: Одбојкаши у пријатељском мечу у Росарију после велике борбе изгубили од Аргентине са 3:1

FOTO: FIVB

Selektor Igor Kolaković je odlučio da meč odigra sa postavom: Todorović 1 poen, Atanasijević 13, Kovačević 15, Perić 13, Krsmanović 8, Mašulović 10, libero Kapur. U igru su ulazili i Luburić (2) i Jovović.

Srbi su odigrali izvanredno prvi set, u drugom su se držali do 17:16, ali u finišu nisu imali snage da povedu sa 2:0. Ulaskom dizača Matijasa Sančeza promenila se slika na terenu, "gaučosi" su postali neumoljivi, a naši nemoćni u odbrani...

- Igrali smo u izvanrednom ambijentu. Mislim da smo prva dva seta odigrali jako dobro, a od trećeg su Argentinci preuzeli inicijativu, igrali sve bolje i zasluženo pobedili. Meč je za nas bio jako dobar, bez obzira na poraz - naglasio je za sajt OSS selektor Igor Kolaković.

Korektor Aleksandar Atanasijević se nada da se ekipa polako diže:

- Odigrali smo savršen prvi set, to jedino može da raduje i da bude putokaz za turnir LN u Otavi, koji nam je i te kako važan. Znamo da možemo, samo treba da budemo konstantniji, istrajniji, da verujemo u ono što radimo. Nismo još odigrali nijednu utakmicu koliko znamo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!