SRPSKI BOKSERI I BOKSERKE BEZ NORME NA TAJLANDU: Na Olimpijskim igrama Abasov, Šadrina i Ćirković

Filip Milošević

02. 06. 2024. u 11:34

Srpski bokseri i bokserke nisu uspeli da osvoje nijednu olimpijsku normu na poslednjem kvalifikacionom turniru u Bangoku, pa će tim u Parizu predstavljati Vahid Abasov, Natalija Šadrina i Sara Ćirković.

СРПСКИ БОКСЕРИ И БОКСЕРКЕ БЕЗ НОРМЕ НА ТАЈЛАНДУ: На Олимпијским играма Абасов, Шадрина и Ћирковић

FOTO: EPA

Abasov i Šadrina su mesto obezbedili prošle godine na Evropskim igrama u Krakovu, a Ćirković u martu na kvalifikacionom turniru u Italiji.

Najbliža normi na Tajlandu bila je evropska šampionka Kristina Kaluhova, ali je na poslednjoj preprecj zaustavljena od Uzbekistanke Kamidove Navbakor.

Srbiju je u Bangkoku predstavljalo osmoro bokserki i boksera, a samo su Kuluhova i Nina Radovanović više od jedanput ulazile u ring.

Radovanovićeva je savladala Mihaelu Kostinu Badesku iz Rumunike, ali ju je potom jednoglasnom odlukom sudija pobedila Mekenzi Rajt iz Kanade.

Dušan Veletić izgubio je od Ahmeda Hagaga iz Austrije, koga je pobedio na Evropskom prvenstvu u Beogradu, a isto se desilo  Anđeli Branković, pošto je poražena Turkinje Ezre Jildiz Karaman, koju je savladala u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Vladimira Mirončikova u prvoj rundi pobedio je domaći bokser Virapon Džongdžoho, Aleksej Šendrik izgubio je od Aškata Kultajeva iz Kirgistana, Omer Ametović od Davida de Pinje sa Zelenortskih ostrva, a Sadam Magomedov od Nurija Silaba iz Avganistana.

BONUS VIDEO: "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima


   

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ANTISRPSKO LUDILO SE PRENELO NA ULICE! Hrvati i Albanci nastavili sa skandalima (VIDEO)