BALKANIJADA U BARU: Žetva medalja srpskih kik-boksera

Novosti online

03. 06. 2024. u 09:41

Srpski kik-bokseri po ko zna koji put zablistali su na međunarodnoj sceni. Naša reprezentacija ostvarila je vrhunske rezultate na šampionatu Balkana u Baru i još jednom pokazala da je velesila u ovom borilačkom sportu.

БАЛКАНИЈАДА У БАРУ: Жетва медаља српских кик-боксера

Foto: Kik Boks savez

U prilog tome najbolje svedoči podatak da je svih 24 takmičara koji su uzeli učešće na ovom šampionatu osvojilo medalje - 16 zlatnih, četiri srebrne i četiri bronzane.

Naši kik-bokseri odneli su i sva individalna priznanja. Nikola Lončar je dobio pehar za najboljeg seniora, Matej Mučibabić je proglašen za najboljeg juniora, a Jovan Stevanović za najboljeg borca u disciplini kik-lajt.

"Zadovoljan sam prikazanom formom. Finala koja smo gubili su bile rezultatske klackalice. Svi su dali maksimum i pokazali veliku volju i želju za pobedom.

Sada nas očekuje znatno teža provera u Budimpešti na Svetskom kupu od 13. do 17. juna. Odmorićemo neke borce i dati priliku drugima. Povešćemo prvi sastav seniora i juniora i to će biti jedna od bitnijih provera", rekao je selektor kik-boks reprezentacije Srbije Siniša Vladimirović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ANTISRPSKO ORGIJANJE NA EURO 2024: Meč Hrvatska - Albanija odigran u senci neviđenih skandala! (FOTO/VIDEO)