JOŠ JEDNA SRPKINJA U ITALIJI: Iskusna odbojkašica Jovana Kocić pojača Cda volej Talmasons FVG

Novosti online

03. 06. 2024. u 16:28

SVE više naših odbojkašica seli se u Italiji. Od juče će zvanično u Seriji A igrati i povremena reprezentativka Srbije, blokerka Jovana Kocić, koja je pristupila ekipi Cda volej Talmasons FVG.

ЈОШ ЈЕДНА СРПКИЊА У ИТАЛИЈИ: Искусна одбојкашица Јована Коцић појача Цда волеј Талмасонс ФВГ

FOTO: N. Skenderija

Italijani ističu da je u Srbiji ponikla u "Steriji", da se dokazala u Vizuri, a da je poslednjih godina blista u dresu ekipe Alba Blaž. Ističu i da je bila najbolja blokerka prvenstva Rumunije, kao i da je sa reprezentacijom Srbije osvojila evropsko srebro 2021. i bronzu u Ligi nacija 2022.

U klubu ne kriju zadovoljstvo što su angažovali Jovanu, koja je naglasila za klupski sajt:

- Uzbuđena sam, jer imam priliku da igram u italijanskom prvenstvu, koje smatram najboljim na svetu. Volela bih da pomognem timu da ostvari svoje ciljeve...Ambiciozna sam, želim da se usavršavam i postižem važne ciljeve kako na ličnom, tako i na timskom nivou. Nadam se da ću igrati važnu ulogu u timu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ANTISRPSKO LUDILO SE PRENELO NA ULICE! Hrvati i Albanci nastavili sa skandalima (VIDEO)