"NADAM SE DA ĆE SE STABILIZOVATI" Kolaković zadovoljan, ali...

Novosti online

06. 06. 2024. u 09:25

Odbojkaši Srbije savladali su sinoć Holandiju sa rezultatom 3:0 (25:17, 25:20, 26:24) u prvom meču drugog vikenda Lige nacija u Otavi, a selektor Srbije Igor Kolaković prokomentarisao je veliku pobedu.

НАДАМ СЕ ДА ЋЕ СЕ СТАБИЛИЗОВАТИ Колаковић задовољан, али...

Foto: EPA-EFE/NICOLA MASTRONARDI

Srpski tim je ovom pobedom osvojio važne bodove za rang-listu FIVB u borbi za plasman na Olimpijske igre u Parizu.

 - Imali smo tešku nedelju, s obzirom na bolest Milorada Kapura i virus koji je zahvatio Aleksandra Nedeljkovića i Marka Ivovića. Bilo je neizvesno kako ćemo i šta ćemo da radimo u organizaciji igre. Međutim, mladi Vukašin Ristić se jako dobro snašao. Drago mi je zbog njega i perspektive reprezentacije - rekao je Kolaković, preneo je OSS.

Prokomentarisao je da smo konačno odigrali dobar meč.

 - Odigrali smo dobar meč, kontrolisali smo ekipu Holandije u svim elementima, iako smo znali da imaju opasan servis. Naš servis je isto tako bio ubojit. Drago mi je što su igrači sa klupe dali doprinos, ne samo igrom, već bodrenjem i atmosferom koja je ličila na ono što bi ova reprezentacija trebalo stalno da ima - dodao je Kolaković.

Srbija će u narednom meču Lige nacija igrati protiv selekcije SAD.

- Selekcija SAD ovde igra sa timom koji ide na OI. Oni su nama uvek težak protivnik, ali ovo je nova utakmica, nova prilika. Nadam se da će se stabilizovati zdravstveno stanje igrača koji su imali problema. Slede nam tri teška meča - istakao je Kolaković.

BONUS VIDEO: VELIKI PEH: Ovako se Nikola Topić povredio na večitom derbiju Zvezda - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DVA PROROČANSTVA KOJA SU JOJ OBELEŽILA ŽIVOT: Oba su se ostvarila, a kada se seti jednog uvek se rasplače