PERIĆ PORUČIO KOLIKO ŽELI U PARIZ 2024: Evo šta je rekao posle sjajne partije i pobede nad Holandijom u Ligi nacija

Novosti online

06. 06. 2024. u 09:40

Odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je selekciju Holandije sa 3:0, a jedan od ključnih igrača za trijumf bio je Pavle Perić, koji je posle meča izjavio da je ekipa dosta bolje trenirala.

ПЕРИЋ ПОРУЧИО КОЛИКО ЖЕЛИ У ПАРИЗ 2024: Ево шта је рекао после сјајне партије и победе над Холандијом у Лиги нација

Foto: EPA-EFE/Jan Dzban

Momak koji je vezao sjajnu seriju servisa u poslednjem setu kojim je doneo preokret i konačni trijumf Srbiji, rekao je da je presrećan što su se vratili u igru, kao i da im je teško pao poraz od Nemačke.

 - Danas je čitav naš tim igrao veoma dobro. Dobro smo trenirali prethodne nedelje, sve te dane smo iskoristili da napredujemo i igračima i stručnom štabu mogu da kažem samo ‘Bravo!’ Ovo je važna pobeda jer sad još možemo da se borimo za Olimpijske igre. U Brazilu smo igrali loše i izgubili smo tri utakmice. Meč sa Nemačkom nam je teško pao, ali na kraju smo se vratili. Sada smo jači i nadamo se da ćemo igrati mnogo bolje, kao danas – protiv Holandije. Moram da se zahvalim svim Srbima koji su došli da navijaju za nas ovde u Otavi, to nam mnogo znači. Hvala i onima koji nas gledaju u Srbiji – razlika je šest sati i znam da je kasno u našoj zemlji - izjavio je Pavle Perić posle pobede.

Posle duela sa Holanđanima, Srbiju u Kanadi očekuju susreti sa reprezentacijama SAD (noć između petka i subote od 2.00), Argentine i Kanade.

BONUS VIDEO: VELIKI PEH: Ovako se Nikola Topić povredio na večitom derbiju Zvezda - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!