ODBOJKAŠICE SRBIJE U NOVOM SASTAVU PUTUJU U JAPAN: Selektor Gvideti sprema prvi tim za Olimpijske igre

Novosti online

06. 06. 2024. u 15:27

Podmlađena reprezentacija Srbije putovaće u petak u Japan na treći turnir Lige nacija. Selektor Đovani Gvideti će ostati sa prvim timom, koji se uveliko priprema za Olimpijske igre.

ОДБОЈКАШИЦЕ СРБИЈЕ У НОВОМ САСТАВУ ПУТУЈУ У ЈАПАН: Селектор Гвидети спрема први тим за Олимпијске игре

FOTO: OSS

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije otputovaće u petak u Japan na turnir treće sedmice Lige nacija, koji će biti odigran od 11. do 16. juna u Fukuoki.

Selektor Srbije Đovani Gvideti saopštio je sastav tima koji će igrati u Japanu.

Na spisku su: Tehničari: Marija Miljević, Rada Perović. Korektori: Vanja Bukilić, Milica Vidačić. Libera: Bojana Gočanin, Milica Medved. Blokeri: Minja Osmajić, Ana Malešević, Iva Šućurović, Nataša Čikuc Dins. Primači: Vanja Ivanović, Mina Mijatović, Jovana Cvetković i Branka Tica.

Srbija će u Japanu igrati protiv Holandije, Francuske, Japana i Italije. U saopštenju Odbojkaškog Saveza Srbije se navodi da će Sain Pakan, asistent Đovanija Gvidetija, biti prvi trener selekcije Srbije na turniru u Fukuoki.

FOTO: OSS

Odbojkašice Srbije se trenutno nalaze na desetom mestu na tabeli Lige nacija sa devet bodova. Plasman na Finalni turnir Lige nacija izboriće sedam najuspešnijih selekcija, kao i domaćin Tajland.

Finalni turnir Lige nacija biće odigran od 20. do 23. juna u Bangkoku.

Selektor Srbije Gvideti će ostati u Beogradu i radiće sa 17 odbojkašica koje se pripremaju za Olimpijske igre u Parizu.

U Beogradu će trenirati: Tehničari: Maja Ognjenović, Bojana Drča, Slađana Mirković. Korektori: Tijana Bošković, Ana Bjelica. Libera: Teodora Pušić, Silvija Popović, Aleksandra Jegdić. Blokeri: Jovana Stevanović, Mina Popović, Maja Aleksić, Hena Kurtagić. Primači: Bjanka Buša, Sara Lozo, Katarina Lazović, Bojana Milenković i Aleksandra Uzelac.

Selektor Đovani Gvideti je naglasio da postoji mogućnost da se još neka igračica priključi pripremama za OI u Parizu po povratku selekcije Srbije iz Japana.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ DOBIO VELIKO POJAČANJE: Denver Nagets doveo hrvatskog reprezentativca