"VUKOVI" ZA UTEHU: Vaterpolisti Novog Beograda protiv Olimpjakosa za treće mesto u Ligi šampiona

S. R.

06. 06. 2024. u 22:26

NI treći fajnal-for nije bila sreća. Vaterpolistima Novog Beograda na završnom turniru na Malti ostaje da se večeras (19.00) bore za utehu, posle dva izgubljena finala, i makar još jednom stignu na treće mesta na podijumu, u duelu sa Olimpijakosa.

ВУКОВИ ЗА УТЕХУ: Ватерполисти Новог Београда против Олимпјакоса за треће место у Лиги шампиона

Foto: Profimedia

U teškoj borbi do poslednjeg zvižduka, polufinalnu utakmicu sa Ferencvarošem obeležio je brutaliti Filipa Filipovića (isključenje 4 minuta), koji se u prvi mah nije video sudija na licu mesta. Međutim, na intervenciju delegata i posle pregledanog snimka, popularni Fića na ružan način je okončao karijeru. Zbog isključenja neće ga biti protiv atinskog tima. Sada se već provlače paralele sa slavnim Zinedinom Zidanom, koji je u poslednjem meču, takođe, dobio crveni karton.

- Veoma sam ponosan na moj tim, na igrače. Borili su se kao ludi, ekstremno. Ovo je sramotno za naš sport! Brutaliti, isključenja... Ne znam, stvarno. Moram i da čestitam Ferencvarošu, igrali su veoma dobro, ali nismo zaslužili da izgubimo utakmicu, posle svega što smo videli - rekao je vidno rezignirani strateg Novog Beograda Živko Gocić.

Lišeni su bili Novobeograđani usluga najboljeg igrača Nikole Jakišća, koji je istu situaciju doživeo u prethodnom meču četvrtfinalne grupe.

- Došli smo na Maltu bez Jakšića zbog sudijske greške. Morali smo da igramo bez Jakšića, a onda VAR situacija... Ne znam šta se dogodilo. Izbacili su najboljeg igrača na svetu! Razlog je taj što su oni nešto videli.

Nije krio razočaranje Gocić, a svakako je dodatna mrlja na vaterpolo to što se preko TV prenosa nije moglo da se vidi kontakt noge Filipovića sa licem Janšika. n

Raspored

POLUFINALE

Pro Reko - Olimpijakos pen. 13:11

Novi Beograd - Ferencvaroš pen 17:18

PETAK

Za 3. mesto

Olimijakos - Novi Beograd 19.00

FINALE

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJZGODNIJA MAMA: Skinula se Mirka Vasiljević - lepa glumica pokazala savršenu figuru (FOTO)