"POLAKO S TIM!" Angelina Topić nije skidala osmeh s lica posle srebrne medalje na Evropskom prvenstvu

Novosti online

09. 06. 2024. u 22:44

Angelina Topić, srpska skakačica u vis, zablistala je u finalu Evropskog prvenstva "Rim 2024", pa i ne čudi njeno oduševljenje.

ПОЛАКО С ТИМ! Ангелина Топић није скидала осмех с лица после сребрне медаље на Европском првенству

Screenshot: RTS

Iako najmlađa učesnica završnih borbi za odličja, i to ubedljivo, kao jedina koja je rođena posle 2001. (na svet je došla 26. jula 2005. godine), Angelina Topić je postala vicešampionka Evrope.

Ogrnuta srpskom zastavom, za RTS je po osvajanju medalje izjavila najpre ovo:


- Mislim da mi treba još vremena da se slegnu utisci! Ali, prezadovoljna sam, presrećna, toliko dugo sam iščekivala ovo... Osećam i olakašanje, ali, najviše, zadovoljstvo. Prvi put sam uspela da, po nekim mojim standardima, ostvarim dobar rezultat na velikom prvenstvu. Jako mi je drago što se to desilo sada jer evropska prvenstva imaju posebno mesto u mom srcu. Prvu veliku medalju sam osvojila takođe na prvenstvu Evrope, pre dve godine, u Minhenu. Mnogo mi je drago, presrećna i prezadovoljna sam. Joj, to sam već rekla! - uz osmeh je istakla naša atletska zvezda.

Dodala je zaletište bilo sjajno, kao i atmosfera na šampionatu, iako je kiša počela da pada sredinom finala.

- Morali smo da imamo "čvrstu glavu" danas, uslovi nisu bili idealni za skakače. Nije bilo vetrovito, ali nas je na pola takmičenja "presekla" kiša. Sigurna sam da je mnogima to pravilo problem, naravno i meni, ali onaj ko je bio najjači mentalno danas, ostvario je i najbolji rezultat. 

Usledila je konstatacija da uskoro slede Olimpijske igre, Pariz 2024...

- Polako (s tim)! Idem da spavam, idem da jedem, videćemo sutra! - nasmejana je rekla 18-godišnjakinja koja je opčinila Evropu sjajnim rezultatom. 

Bonus video:  Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
EURO 2024: Albanci su potpuno šokirani, orlovi slave!

EURO 2024: Albanci su potpuno šokirani, "orlovi" slave!

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, hvata pun zamah, a prenos uživo najvažnijih vesti petog "radnog dana", uz obilje zanimljivosti, snimaka, fotografija, utisaka iz reprezentacije Srbije, ali i drugih učesnika, imate priliku da pratite uživo uz blog portala "Novosti".

18. 06. 2024. u 12:00 >> 13:02

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto