SUZE RADOSNICE PONOSNOG OCA: Dragutin Topić se oglasio nakon Angelininog uspeha

Novosti online

11. 06. 2024. u 13:54

Srpska atletičarka Angelina Topić osvojila je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u atletici, a sada se oglasio njen otac i trener Dragutin Topić.

СУЗЕ РАДОСНИЦЕ ПОНОСНОГ ОЦА: Драгутин Топић се огласио након Ангелининог успеха

FOTO: Tanjug/AP

On se olgasio na svom Instagram profilu i zahvalio se svima na podršci.

– Vicešampionka Evrope. Naša Angelina. Hvala našem timu u Rimu, dr Jovanu Đuroviću, fizioterapeutu Slobodanu Markoviću i svima onima koji su pomogli da ovo pobedničko postolje postane java. Publika na stadionu je zdušno navijala i davala posebnu inspiraciju svim takmičarkama, naročito Angelini. Veče koje ćemo pamtiti. Hvala i svima vama koji podržavate i pratite Angelinin trud, želju i stremljenje da bude najbolja kada je najpotrebnije. Osvojiti olimpijsku medalju je put biciklom na mesec, ali vrteći pedale naš bajs je stigao i do ovog srebrnog oblaka – napisao je Topić.

Podsetimo, Angelina Topić je juče osvojila srebrnu medalju u disciplini skok uvis, a u disciplini skok udalj se nije plasirala u finale.

BONUS VIDEO: Ivana Vuleta stigla u Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SVETSKI DAN SRCA: Aktivan pristup može spasiti živote