SARA 14. U EVROPI: Mlada Nišlijka solidna u finalu solo tehnički u umetničkom plivanju na Evropskom prvenstvu u Beogradu

S. K.

11. 06. 2024. u 19:51

NIŠLIJKA Sara Stojanović (18) osvojila je 15.mesto u finalu discipline tehnički solo u umetničkom plivnju na EP u vodenim sportovima u Beogradu. Zlatu se na bazenu SC „25.maj – Milan Gale Muškatirović“ radovala Austrijanka Aleksandri Vasiliki, srebru Nemica Klara Bejer, a bronzi Holanđanka Marles Stenbek.

САРА 14. У ЕВРОПИ: Млада Нишлијка солидна у финалу соло технички у уметничком пливању на Европском првенству у Београду

FOTO: EPVS 2024.

Naše najveće nade Jelena Kontić i Ivan Martinović nadmetaće se  sutra (17.35) u finalu discipline miks duet slobodno. Rivali našem tandemu u borbi za medalju su parovi iz Italije, Portugalije, Bugarske, Velike Britanije, Španije i Nemačke.

Na Adi Ciganliji sutra počinje takmičenje u plivanju na otvorenim vodama. Prve startuju dame (9.00), koje će se boriti za medalje u trci na 10 kilometara. Srbiju predstavlja 17-godišnja Maša Cvetković. Tri sata kasnije u istoj disciplini nadmetaće se i muškarci.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama