GRANADOS SE OPROSTIO OD NOVOG BEOGRADA: Španski vaterpolista posle dve godine napustio prvaka Srbije

Novosti online

12. 06. 2024. u 11:03

JEDAN od najboljih vaterpolista sveta Španac Alvaro Granados se i zvanično oprostio od Novog Beograda. Najbolji strelac prvaka Srbije, koji će najverovatnije pojačati Pro Reko, je na svom Instagram nalogu napisao da će Beograd uvek biti deo njega.

ГРАНАДОС СЕ ОПРОСТИО ОД НОВОГ БЕОГРАДА: Шпански ватерполиста после две године напустио првака Србије

FOTO: M. Vukadinović

- Posle dve neverovatne sezone vreme je da kažem zbogom. Bez sumnje, i pored toga što je bilo loših trenutaka, potpis za ovaj klub bila je najbolja odluka koju sam mogao da donesem. Zahvalan sam zbog svih ljudi koje sam upoznao i stvari koje sam naučio. Beograd će uvek biti deo mene - napisao je Granados na Instagramu.

Španski reprezentativac je sa Novim Beogradom bio dva puta prvak Srbije, a jednom je osvojio Kup Srbije i Regionalnu ligu. U Ligi šampiona bio je drugi i nedavno četvrti.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru