NISU IZNENADILE HOLANDIJU: Mlade odbojkašice uzele set, ali pretrpele poraz

Novosti online

12. 06. 2024. u 11:06

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je u Fukuoki od selekcije Holandije sa 3:1, po setovima 25:20, 25:21, 18:25, 25:12, u prvoj utakmici treće sedmice Lige nacija.

НИСУ ИЗНЕНАДИЛЕ ХОЛАНДИЈУ: Младе одбојкашице узеле сет, али претрпеле пораз

FOTO: CEV

U Japanu je nastupila podmlađena selekcija Srbije koju je vodio Saim Pakan, pomoćni trener Đovanija Gvidetija, pošto se selektor Srbije nalazi na pripremama sa odbojkašicama koje je odredio za nastup na Olimpijskim igrama.

Najefikasnije u reprezentaciji Srbije bile su Vanja Bukilić sa 21 i Vanja Ivanović sa 15 poena. Kod Holanđanki najbolja je bila Nova Maring sa 17 poena.

FOTO: CEV

Odbojkašice Srbije trenutno se nalaze na 11. mestu na tabeli sa devet bodova, dok je Holandija na devetoj poziciji sa 15 bodova.

Selekcija Srbije sledeći meč igra u petak od 5.00 protiv Francuske. Na završni turnir će se plasirati domaćin Tajland i još sedam najuspešnijih selekcija.

Finalni turnir Lige nacija odigraće se od 20. do 23. juna u dvorani Huamrak u Bangkoku. Titulu brane odbojkašice Turske.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PEVAČICA OTKRILA DA SU JOJ DIJAGNOSTIKOVANA DVA NEUROLOŠKA POREMEĆAJA: Znam da ima toliko ljudi koji prolaze kroz isto