BRINE SAMO MILOVANOVIĆ: Selektor juniorske rukometne reprezentacije Teodorović nada se da će se pivot oporaviti

Novosti online

16. 06. 2024. u 15:53

NEMA predaha za mlade rukometaše. Juniorska reprezentacija, koju očekuje Evropsko prvenstvo, pripreme će nastaviti u Šapcu. Kontrolni meč sa "olimpijskim timom" (26:34) i te kako je koristio našim nadama, a selektora Đorđa Teodorovića najviše brine povreda pivota Igora Milovanovića.

БРИНЕ САМО МИЛОВАНОВИЋ: Селектор јуниорске рукометне репрезентације Теодоровић нада се да ће се пивот опоравити

rukometni savez srbije

- Posle kratkog okupljanja u Staroj Pazovi i kontrolnom utakmicom sa Olimpijskim timom, vraćamo se u našu staru bazu u Šabac. Nastavljamo sa daljim radom na nešto malo više od tri nedelje do početka EP u Celju. Sa optimizmom gledamo na period koji dolazi i možemo sa velikom sigurnošću da kažemo da nam je kontrolna utakmica sa selektcijom Borisa Rojevića dala jasne smernice za dalji rad. Zabrinjava nas povreda pivota Igora Milovanovića i nadamo se da će medicinski tim uspeti da ga osposobi do početka šampionata. Spisak kandidata je smanjen na 18 imena za koje se nadam da će uspeti da sačuvaju svoje stanje kako bismo kompletni nastupili na prvoj utakmici protiv Nemačke, 10. jula. Dobra atmosfera ne jenjava i siguran sam da ćemo ovaj period iskoristiti na najbolji mogući način. Hvala Rukometnom savezu Srbije što nam je omogućio ovako veliki broj dana za pripreme i izuzetne uslove što je preduslov za rezultat kojem težimo - ističe za sajt RSS selektor Teodorović.

Na spisku su: Nikola Zorić, Marko Draško, Kosta Dizdar (golmani), Filip Milovanović, Đorđe Rančić, Milija Papović, Luka Lazić (krila), Luka Panić, Mladenko Draško, Marko Vujović (pivoti), Vojin Čabrilo, Simo Šijan, Aljoša Damjanović, Leo Feješ, Vukašin Antonijević, Uroš Mitrović, Brana Mirković i Aleksa Bukvić (bekovi).

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SRBI PEVALI, A ONDA... Onda su naišli Danci i desilo se - ovo! (VIDEO)