KAKAV USPEH SRBA! Kik-bokseri otišli sa 46 takmičara na Svetski kup, vratili se sa 43 medalje

Novosti online

18. 06. 2024. u 08:53

Srpski kik-bokseri ostvarili su još jedan fenomenalan rezultat na međunarodnoj sceni i po ko zna koji put dokazali svoju dominaciju u svetskim razmerama.

КАКАВ УСПЕХ СРБА! Кик-боксери отишли са 46 такмичара на Светски куп, вратили се са 43 медаље

Foto: Kik boks savez

Muška i ženska reprezentacija Srbije u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji otputovala je u Budimpeštu na prestižni svetski kup sa 46 takmičara, a iz glavnog grada Mađarske vratila se sa čak 43 medalje.

U izuzetno jakoj konkurenciji čak 2.250 kik-boksera iz celog sveta, naši reprezentativci osvojili su 17 zlatnih, 11 srebrnih i 15 bronzanih odličja.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Utisci su izvanredni. Takmičilo se mnogo novih reprezentacija sa sjajnim takmičarima, ali pokazali smo visok nivo kvaliteta i zasluženo smo osvojili veliki broj medalja - sumira utiske iz Budimpešte predsednik Kik-boks saveza Srbije Duško Basrak i potom dodaje:

- Bilans odličja je mogao da bude još impresivniji, jer u nekim mečevima u kojima se lomio rezultat nedostajalo nam je i malo sreće. Takođe, prema priznanju zvaničnih lica bilo je nekih kardinalnih sudijskih grešaka, ali generalno moramo da budemo više nego zadovoljni. Turnir je bio besprekorno organizovan, u dvorani se nalazilo čak pet ringova, tako da će ovo biti dragoceno iskustvo za naše borce - konstatovao je Basrak.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Selektor srpskih kik-boksera Siniša Vladimirović nije želeo da izdvaja nikoga pojedinačno:

- Moram da pohvalim ceo tim. Pokazali smo visok stepen zajedništva, međusobno su jedni drugima pružali podršku i zaista njihovo ponašanje i zalaganje u ringu služi nam na čast i ponos. Ovo je bila odlična provera i slika je sada mnogo jasnija. Većina reprezentativaca je potvrdila status, a neki će morati da traže i čekaju drugu priliku -, zaključio je Vladimirović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ZAPAD U NEVERICI, RUSIJA ODUŠEVLJENA! Srpski navijači su uzeli bubanj, a onda... (VIDEO)