SRBIJA ČEKA RIVALE: Odbojkašice na žrebu u Bangkoku saznaju s kim će biti u grupi na olimpijskom turniru u Parizu

S. K.

18. 06. 2024. u 14:43

ODBOJKAŠICE će sutra (11.00 po našem vremenu) u Bangkoku na žrebu saznati u kojoj će grupi biti na olimpijskom turniru od 27. jula do 11. avgusta u Parizu. Srpkinje su zbog devetog mesta na svetskoj rang-listi u trećem šeširu, ali to im nije nimalo važno, jer im je cilj da se domognu jedine medalje koja im nedostaje, zlatne.

СРБИЈА ЧЕКА РИВАЛЕ: Одбојкашице на жребу у Бангкоку сазнају с ким ће бити у групи на олимпијском турниру у Паризу

foto volleyballworld.com

Poznato je da će Francuska kao domaćin biti u grupi A, a da su nosioci B i C grupe, prva i druga selekcija na svetskoj rang-listi, Brazil i Italija. Preostalih devet selekcija (Turska, Poljska, SAD, Kina, Japan, Holandija, Srbija, Dominikanska Republika i Kenija) biće smeštene u tri "šešira" i biće svrstne u grupe po sistemu serpentina.

Kako piše na sajtu OSS, ukoliko ne bude "klasičnog" žreba za devet selekcija iz tri šešira, na osnovu rang-liste FIVB, grupe bi izgledale - A: Francuska, SAD, Kina, Kenija, B: Brazil, Poljska, Japan, Dominikanska Republika i C: Italija, Turska, Holandija i Srbija.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

U četvrtfinale će se plasirati prve dve selekcije iz svake grupe i dve najbolje trećeplasirane. Na osnovu rezultata u grupama napraviće se tabela osam najboljih selekcija, kako bi se dobio raspored četvrtfinalnih mečeva... Prva tri mesta zauzeće pobednici grupa, od 4. do 6. biće drugoplasirane selekcije, a dve najbolje trećeplasirane biće sedma i osma.

Kao i dosada u sastavima će biti 12 igračica, s tim što će svaka selekcija moći da prijavi i 13. igračicu, koja će trenirati sa ekipom i uskočiti u tim ukoliko se neko povredi.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

TENISKI POTRES: Janik Siner odlučuje da li Novak Đoković igra Vimbldon?