ZA JADRANKIN ŽIVOT: Nišlije održale humanitarnu licitaciju za omiljenu profesorku (FOTO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

19. 06. 2024. u 19:48

Studentska asocijacija Nova iz Niša po osmi put organizovala je tradicionalnu humanitarnu licitaciju. Tekuća je odrćana na amfiteatru keja Mike Paligorića kraj Nišave.

ЗА ЈАДРАНКИН ЖИВОТ: Нишлије одржале хуманитарну лицитацију за омиљену професорку (ФОТО)

FOTO: A. Ilić

Kako kažu organizatori sa Ekonomskog fakulteta u Nišu, ispred Studentske organizacije Nova - tradicija je do sada bila da se licitacije održavaju kako bi se za najmlađe sugrađane prikupljala pomoć, a sada je nevolja zakucala i na njihova vrata.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

FOTO: A. Ilić

Pomoć je potrebna profesorki Jadranki Đurović Todorović za koju kažu da je među najomiljenijima na fakultetu. Zbog toga su se na licitaciji našli brojni predmeti. Dresovi, patike, kao i lični treninzi.

- Jadranki je nakon uočavanja uvećanih limfnih žlezdi na vratu, u pazuhu i preponama urađena eustirpacija limfnog nodusa levo aksilarno i nalaz je pokazao difuzni B - krupnoćelijski non - Hodking limfoma, NOS sa monoklonskom plazmaćelijskom diferencijalom.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Nakon utvrđivanja dijagnoze lečenje je sprovedeno u šest ciklusa po R - CHOP protokolu u UKC u Nišu. Nakon urađenog kontrolnog PET/CT utvrđeno je da bolest nije sanirana, već da je prisutna u više regija. Zbog velike agresivnosti bolesti predloženo je dalje lečenje u inostranstvu.

Sredstva su potrebna za nastavak lečenja CAR - T ćelijama, koje su jako skupe i potrebno je 272.000 eur kako bi Jadranka započela sa terapijom. Takođe, sredstva su potrebna za kontrolne preglede, laboratorijske analazize, lekove, putne troškove kao i troškove smeštaja tokom lečenja, navodi se na fondaciji "Podrži život.

Vi takođe možete da joj pomognete na sledeći način:

Uplatom na dinarski račun

160-6000001965342-71

Uplatom na devizni račun

160-6000001965374-72
IBAN:
RS35160600000196537472
SWIFT/BIC:
DBDBRSBG

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SVET JE ZGROŽEN: Osuđeni pedofil učestvuje na Olimpijskim igrama Pariz 2024, evo i kako su ga pustili