SRBIJA BIJE BITKU ZA OLIMPIJSKE IGRE: Turska mora da se pobedi

Novosti online

21. 06. 2024. u 15:50

Veliki korak je napravila odbojkaška reprezentacija Srbije na putu ka Parizu.

СРБИЈА БИЈЕ БИТКУ ЗА ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ: Турска мора да се победи

Foto: Profimedia

Ipak, olimpijska viza još nije obezbeđena. Sada je potrebno da odbojkaši Srbije pobede i reprezentaciju Turskue u meču koji je na programu ove večeri od 20.30 časova.

Odbojkaši Srbije su na početku turnira u Ljubljani pobedili ekipu Kube posle velike borbe u pet setova sa rezultatom 3:2, po setovima 22:25, 21:25, 25:16, 25:21, 15:12. Direktni rival "plave čete" u borbi za Olimpijske igre izgubio je od reprezentacije Slovenije u taj-brejku.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Odbojkaši Kube u petak od 16.30 odigraće svoj pretposlednji meč sa reprezentacijom Bugarske. Maksimalna pobeda donela bi joj šest bodova, trijumf u četiri seta 3,5 bodova, a u taj brejku svega bod. Poraz u pet setova skupo bi koštao ekipu Kube, izgubila bi čak 9 bodova.

Foto: Profimedia

Odbojkaška reprezentacija Srbije boriće se protiv odbojkaške reprezentacije Turske. Za trijumf u tri seta „plava četa“ bi dobila 6,08 bodova, za pobedu u četiri seta 3,58, dok bi slavlje u taj brejku imalo vrednost od 1,08 bodova. U slučaju minimalnog poraza Srbija bi izgubila 8,92 boda.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Kako bi se održala razlika u odnosu na ekipu Kube, potrebno je ostvariti pobedu nad ekipom Turske.

Nakon ovih duela, odbojkašima Kube ostaje meč sa Poljskom u nedelju, dok će odbojkaši Srbije igrati sa Poljskom u subotu, a u nedelju sa Slovenijom.

BONUS VIDEO "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd