ZA KRAJ: Romen Barde ove godine poslednji put učestvuje na Tur de Fransu

Novosti online

21. 06. 2024. u 22:25

Francuski biciklista Romen Barde iduće godine završiće karijeru na drumskim trkama, te će mu zato ovogodišnji Tur de Frans koji počinje iduće subote, 29. juna, biti poslednji. Izraziti brdski vozač, Romen Barde je na Tur de Fransu 2016. godine zauzeo drugo mesto, a 2017. treće mesto.

ЗА КРАЈ: Ромен Барде ове године последњи пут учествује на Тур де Франсу

Foto: Profimedia

Izraziti brdski vozač Barde (33) je na Tur de Fransu 2016. godine zauzeo drugo mesto, a 2017. treće mesto.

Posle predstojećeg Tur de Fransa što će biti njegovo poslednje učešće na toj najprestižnijoj biciklističkoj trci u svetu, iduće godine će od trka svetskog značaja učestvovati na Điru d' Italia i karijeru drumskog vozača okončati juna na svojoj omiljenoj trci "Kriterijum Dofinea" (Criterium du Dauphine), regiona u Francuskoj, naveo je DSM.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Barde kome na kraju sezone 2024. ističe ugovor, posvetiće se tada "novom izazovu pod bojama tima DSM" prelaskom na trke na makadamu sa ciljem da ode na Svetsko prvenstvo u Nici 2025.

Barde je najuspešniji francuski biciklista na Tur de Fransu poslednjih godina sa tri etapne pobede, dva podijuma i pet plasmana među najboljih deset biciklista.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO EURO 2024: Proslava srpskih navijača nakon izjednačujućeg gola Jovića protiv Slovenije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA! Ovo je najnoviji uslov za Ruse u vezi Olimpijskih igara Pariz 2024