PORAZ KOJI NE BOLI: Odbojkaši Slovenije bolji od Srbije nakon pet setova

Novosti online

24. 06. 2024. u 07:26 >> 07:28

Muška seniorska reprezentacija Srbije poražena je u poslednjem meču Lige nacija 2024. od Slovenije, ali je mnogo važnije da će igrati na Olimpijskim igrama 2024. godine u Parizu, sedmi put u istoriji.

ПОРАЗ КОЈИ НЕ БОЛИ: Одбојкаши Словеније бољи од Србије након пет сетова

Foto: Profimedia

Odbojkaši Slovenije u prepunoj dvorani Stožice pobedili su Srbiju sa 3:2, po setovima 25:13, 25:27, 25:14, 22:25 i 15:12, posle 102 minuta igre.

U utakmici koja nije odlučivala o putu u Pariz, izabranici Igora Kolakovića, presrećni zbog ostvarenog cilja, nisu uspeli da iznenade Sloveniju, najuspešniju selekciju u ovogodišnjoj Ligi nacija. Istina, Srbija bi pobedom izborila plasman na Finalni turnir, ali sa druge strane Sloveniji je trijumf donosio prvo mesto na tabeli uoči Finalnog turnira i potpuno drugačije protivnike u Lođu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Foto: Profimedia

Ipak, Srbija je osvojila dva seta i bila blizu iznenađenja u duelu sa izuzetno raspoloženim Slovencima, koji su imali čak 16 asova. Seniori Srbije se iz Ljubljane vraćaju u ponedeljak, 24. juna, rano ujutro.

Finalni turnir VI Lige nacija 2024. odigraće se u Lođu, u Poljskoj, od 27. do 30. juna. Na finalni turnir će se plasirati Poljska (domaćin) i još sedam najuspešnijih selekcija.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO  "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

RUSI SU ZAPANJENI! Ovo ih je dočekalo na Vimbldonu