IDEALNI USLOVI U KRANJU: Vaterpolisti Srbije tempiraju formu za Olimpijske igre

Novosti online

24. 06. 2024. u 14:47

Vaterpolisti Srbije su završili prvi deo priprema za Olimpijske igre u Parizu.

ИДЕАЛНИ УСЛОВИ У КРАЊУ: Ватерполисти Србије темпирају форму за Олимпијске игре

FOTO TANJUG/ FOTO HINA/ DAMIR SENČAR/

Početak je bio u Kragujevcu, okupili su se 19. juna, a ostali igrači priključili su se nakon finalnog turnira Lige šampiona na Malti. Pripreme se nastavljaju u Kranju.

- Zadovoljan sam kako smo radili u Kragujevcu. Nije bilo opuštanja i od samog početka je nametnut odličan ritam, kakav i treba da bude za turnir kakav nas čeka na Olimpijskim igrama - rekao je Sava Ranđelović.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

FOTO: TANJUG/FOTO HINA/ DAMIR SENČAR

Ranđelović je jedan od iskusnijih reprezentativaca u nacionalnom timu. Tu je punih deset godina. Osvajao je veliki broj medalja, među kojima su dve olimpijske, jedno svetsko i tri evropska zlata.

- Nema većeg takmičenja od Olimpijskih igara i jasno je zbog čega smo svi motivisani maksimalno. Svi smo na okupu, svi zdravi, tako da nesmetano radimo. Imamo još vremena da ispravimo neke nedostatke kako bismo Pariz dočekali spremni - rekao je Ranđelović.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Podsetimo na pripremama su: Dimitrije Rističević (Panatinaikos), Radoslav Filipović (Radnički), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Nemanja Ubović (Vuljagmeni), Nemanja Vico (Primorac), Đorđe Lazić (igrao za Brešu sada još bez kluba), Bogdan Gavrilović (Radnički), Sava Ranđelović (Vašaš), Nikola Jakšić (Novi Beograd), Radomir Drašović (Novi Beograd), Petar Jakšić (Radnički), Luka Pljevančić (Šabac), Miloš Ćuk (Novi Beograd), Strahinja Rašović (Radnički), Marko Radulović (Novi Beograd), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Nikola Dedović (Vašaš), Dušan Mandić (Ferencvaroš), Viktor Rašović (Nojzi la Sek), Nikola Lukić (Novi Beograd) Vuk Milojević (Crvena zvezda), Marko Dimitrijević (Partizan).

BONUS VIDEO "POPLAVA" EMOCIJA U GELZENKIRHENU: Srpski navijači priželjkuju iznenađenje uz "Pukni zoro"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru