ODBROJAVANJE - JOŠ 30 DANA DO OLIMPIJSKIH IGARA: Ko sme da se brčka u Seni?

Novinska hartija ponekad trpi svašta, pa može da izdrži i poziv koji je zapalio društvene mreže, da oni, kojima je dosta rasipanja para, obave veliku nuždu u Seni kada se u njoj, u susret predstojećim Olimpijskim igrama, budu kupali najviši gradski i državni rukovodioci – gradonačelnica, predsednik i ministri.

ОДБРОЈАВАЊЕ - ЈОШ 30 ДАНА ДО ОЛИМПИЈСКИХ ИГАРА: Ко сме да се брчка у Сени?

Foto: Goran Čvorović

Tako su, bar obećali, da će se okupati, da bi ličnim primerom pokazali takmičarima u trijatlonu i plivačkom maratonu da je reka koja preseca Pariz, na čije prečišćavanje je potrošeno čak milijardu i po evra, čista i bezbedna.

Kupanje je bilo zakazano za proteklu nedelju, pa je tada bila organizovana i "akcija" za koju se ne zna da li je neslana šala ili istinska namera i povodom koje su gradske vlasti svakom potencijalnom učesniku za svaki slučaj zapretile globom od 68 evra. Inicijativa je obišla čitav svet.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Nije, za sada, realizovana, imajući u vidu da su najviši rukovodioci u poslednjem trenutku odlučili da se ne pokvase u Seni, jer im je gradski zavod za kontrolu vode skrenuo pažnju na nečistoću reke iz koje vreba ešerihija koli. A sada imaju i preča posla od kupanja zbog raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora.

Domaćini inače dobro pripremljene Olimpijade, koji valjda muku najviše muče s idejom da siđu na reku, ne odustaju, na žestoko negodovanje onih koji će ipak morati da se smoče krajem jula, poput brazilske olimpijske pobednice i višestruke svetske šampione Ane Marsele Kunje.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Kažu da su prljavštinu izazvale velike kiše prethodnih meseci, i da uskoro očekuju povoljnije meteorološke uslove, kada će se, valjda, za primer, i sami brčnuti. Do tada će morati da se pritrpe i organizatori akcije "uneređivanja" Sene.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru