TEK SAD SE VIDI KOLIKO JE OVO USPEH: Posle reči Kolakovića svima će biti jasno šta su odbojkaši uradili

Novosti online

26. 06. 2024. u 19:39

Odbojkaška reprezentacija Srbije saznala je rivale u grupi na Olimpijskim igrama, a selektor Igor Kolaković dao je svoj komentar na pritivnike koji nas očekuju.

ТЕК САД СЕ ВИДИ КОЛИКО ЈЕ ОВО УСПЕХ: После речи Колаковића свима ће бити јасно шта су одбојкаши урадили

Foto: EPA-EFE/NICOLA MASTRONARDI

Srbija se nalazi u grupi A sa selekcijama Francuske, Slovenije i Kanade, a selektor tvrdi da će ovaj turnir biti najkvalitetniji do sad, čime je ujedno prikazano koliko je veliki uspeh sam plasman na Olimpijske igre.

 - Želim da kažem da će odbojkaški turnir na Olimpijskim igrama u Parizu biti najkvalitetniji ikada! Tu je 11 reprezentacija od prvih 12 sa svetske rang-liste, plus Egipat, koji je na poslednjem kvalifikacionom turniru u Japanu pobedio domaćina i ostavio odličan utisak, u većini ostalih mečeva - poručio je Kolaković.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Kolaković smatra da je svaka grupa ujednačena.

 - Očekuje nas ujednačena borba… baš kakva je i naša grupa sa Francuskom, Kanadom i Slovenijom. Domaćin je jedan od najvećih kandidata za zlatnu medalju, Slovenija je bila najbolja reprezentacija ove godine u Ligi nacija, a Kanada petoplasirana, napravivši puno dobrih rezultata, pobedivši čak i Ameriku. Mislim da smo bliski kvalitetom Kanadi i Sloveniji, dok sa Francuskom ove godine nismo igrali. To je dobra grupa za nas, imaćemo mogućnost da se pobijemo sa svima u grupi i da tražimo put do četvrtfinala. Biće teško, kvalitet je izuzetan. Na Olimpijske igre će svi doći maksimalno spremni i svi će gajiti iste ambicije. Pred nama je jako zanimljivo takmičenje, kako u našoj, tako i u ostalim grupama - rekao je selektor Srbije.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Olimpijske igre su na programu od 26. jula do 11. avgusta.

BONUS VIDEO: FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd