RUKOMETAŠI BRUSE FORMU ZA EVROPSKO PRVENSTVO: Evo gde se srpski juniori spremaju za kontinentalni šampionat

S. K.

01. 07. 2024. u 16:28

IZ Šapca u Celje. Rukometaši će u gradu na Savi od 3. do 8. jula brusiti formu za EP do 20 godina od 10. do 21. jula u Celju (Slovenija). "Orlići" su u grupi B, gde 10. igraju sa Nemačkom, 11. sa Portugalijom, a 13. sa Grčkom.

РУКОМЕТАШИ БРУСЕ ФОРМУ ЗА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО: Ево где се српски јуниори спремају за континентални шампионат

FOTO: RSS

- Posle iscrpnih i zahtevnih aktivnosti, sada ulazimo u poslednju fazu rada, gde će fokus biti na završnom taktičkom uigravanju i mentalnoj pripremi igrača za ono što nas očekuje na takmičenju.Sa velikim nestrpljenjem očekujemo 10. jul i prvu utakmicu protiv Nemačke, koja će u mnogome formirati dalji put naše selekcije na prvenstvu. Nadamo se da ćemo do tada biti potpuno spremni da napravimo veliko iznenađenje i savladamo jednu od najboljih reprezentacija u Evropi - ističe za sajt RSS selektor juniora Đorđe Teodorović.

Na spisku su: Nikola Zorić, Marko Draško (golmani), Filip Milovanović, Đorđe Rančić, Milija Papović, Luka Lazić (krila), Luka Panić, Mladenko Draško, Marko Vujović (pivoti), Vojin Čabrilo, Simo Šijan, Aljoša Damjanović, Vukašin Antonijević, Leo Feješ, Aleksa Bukvić, Uroš Mitrović (bekovi).

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAVIJAJ ZA OLIMPIJSKI TIM SRBIJE: BIG Šoping centri i Olimpijski komitet Srbije – podrška zlata vredna!