SJAJAN REZULTAT MIKICE VELJIĆA: Srpski strelac osvojio treće mesto u defanzivnom pucanju

Z. GLIGORIJEVIĆ

02. 07. 2024. u 18:41

Mikica Veljić, jedini IPSC strelac sa teritorije jagodinske opštine, osvojio je treće mesto u trećem kolu Lige Srbije u defanzivnom pucanju IDPA u kategoriji Super seniora, održanom na poligonima streljane “Shooting 35” u Vinorači.

СЈАЈАН РЕЗУЛТАТ МИКИЦЕ ВЕЉИЋА: Српски стрелац освојио треће место у дефанзивном пуцању

FOTO: Privatna arhiva

Takmičilo se 150 sportista, a Veljić je, kako sam kaže, zahvaljujući iskustvu u IPSC sportskom pucanju, lako odlučio da uzme učešće i u ovoj disciplini, koja ima sličnosti sa njegovim sportom.

- S obzirom na to da već posedujem potrebne kvalifikacije i članstvo u Sportskom savezu, prijava i registracija su išle lako. Teškoću je predstavaljala odgovarajuća oprema nužna za nastup. Po tom pitanju, u susret mi je izašao sportski strelac i član Sportskog saveza IDPA Tomica Tomić koji mi je posudio svoju rezervnu opremu. Inače, on je poznato ime u IDPA i učesnik na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj – rekao je Veljić.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

On je dodao da je takmičenje bilo vrlo profesionalno organizvano uz iskreni trud sudija i pomoćnog osoblja, ali da nije postigao maksimum jer nije dobro poznavao pravila IDPA.

Tomica Tomić je u svojoj kategoriji takođe osvojio treće mesto.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!