OVO ĆE MNOGE RASTUŽITI: Asmir Kolašinac objavio sliku iz bolnice i poslao važnu poruku (FOTO)

Novosti online

02. 07. 2024. u 20:48

Srpski atletičar Asmir Kolašinac objavio je fotografiju iz bolnice i obavestio sve da je morao da bude podvrgnut bolničkoj nezi, a potom je pomenuo i kraj karijere.

ОВО ЋЕ МНОГЕ РАСТУЖИТИ: Асмир Колашинац објавио слику из болнице и послао важну поруку (ФОТО)

Asmir Kolašinac foto: N.Paraušić

Kolašinac je u obraćanju na društvenoj mreži "Instagram" rekao da mu je žao što je san o njegovim petim Olimpijskim igrama prekinut, kao i da duguje ogromnu zahvalnost doktorima.

- San o mojim petim Olimpijskim igrama nažalost neće biti ispunjen.Proteklog vikenda u Kraljevu nisam dovoljno dobacio. Od 32 koji idu ja sam bio 34. sa samo šest bodova manje. U poslednja dva meseca imao sam velikih problema sa povredama, zbog kojih skoro i da nisam trenirao a još manje takmičio a zbog novog načina kvalifikovanja i rangiranja na Svetskoj listi to je bilo izuzetno važno. Kada se nazirao kraj i kada su stvari počele da se popravljaju javio se problem sa slepim crevom zbog kog sam morao da odležim nekoliko dana u KBC "Dragiša Mišović". Doktorima dugujem veliku zahvalnost jer su jaku upalu uspeli da smire međutim moja forma je potpuno pala i nije bilo šanse da se brzo vratim. Zahvalnost dugujem Srpskom atletskom savezu i Olimpijskom komitetu Srbije, koji su uložili velika sredstva, bili moja pomoć i podrška u svakom momentu međutim ovog puta jednostavno nije bilo suđeno. Meni sada sledi malo veća pauza da pre svega potpuno ozdravim, da se odmorim i psihički i fizički. Na zimu ću se, ako Bog da, spremiti za Serbian Open miting, koji će biti moje poslednje takmičenje, na kom ću se oprostiti od atletike onako kako to dolikuje. Atletičarima koji su se kvalifikovali želim puno sreće.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Olimpijske igre su na programu od 26. jula do 11. avgusta.

BONUS VIDEO: "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO 2 SATA OD VAS: Evo zašto bi Tunis trebao da bude vaša sledeća destinacija za letovanje