VELIKA POBEDA PRED OLIMPIJSKE IGRE: Odbojkašice Srbije nakon drame savladala Italiju

Tanjug

09. 07. 2024. u 22:20

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Italiju u prvoj utakmici u okviru priprema za Olimpijske igre pošto je večeras u dvorani Vani u Firenci slavila rezultatom 3:2 (21:25, 25:20, 22:25, 25:18, 15:9), posle 114 minuta igre.

ВЕЛИКА ПОБЕДА ПРЕД ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ: Одбојкашице Србије након драме савладала Италију

FOTO: FIVB

Srbija je u dva navrata bila u situaciji da stiže zaostatak za rivalom, pošto su Italiji pripali prvi i treći set. Ipak, nije ekipa Đovanija Gvidetija poklekla u tim momentima, već je uspela da izbori taj-brejk, u kojem je u potpunosti nadigrala domaćina i utakmicu privela kraju u svoju korist.

Druga utakmica će se odigrati sutra od 13.00 časova, a po završetku meča je planiran povratak za Beograd.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Reprezentacija će zatim trenirati u Beogradu do ponedeljka, 15. jula, kad je predviđen put u Poljsku. Odbojkašice Srbije će igrati na Memorijalu "Agata Mruz Olševska", koji se organizuje u čast preminule poljske reprezentativke. Turnir će se odigrati u dvorani "Mosir" u Mijelecu od 16. do 19. jula. Na turniru će igrati Poljska, Srbija, Dominikanska Republika i Francuska.

Povratak u Beograd je planiran za subotu, 20. jul, a put u Pariz za utorak, 23. jul, četiri dana pred start odbojkaškog turnira. Srbija će u Parizu igrati u grupi A sa Francuskom, Kinom i SAD. U grupi B igraće Brazil, Kenija, Japan i Poljska, a u grupi C Italija, Dominikanska Republika, Holandija i Turska.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA NA AFRIČKOM MEDITERANU: Ovo ne smete propustiti - cene nikad niže!