SRBIJA JE VICEŠAMPION SVETA: Pali posle drame od Mađarske, Krstić najbolji na planeti

Novosti online

10. 07. 2024. u 08:40 >> 08:29

Srbija je osvojila srebro na Svetskom prvenstvu u Buenos Ajresu. Juniorska vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je u finalu Svetskog prvenstva u Buenos Ajresu protiv "večnog" rivala Mađarske s 12:10 (6:4, 1:2, 2:2, 2:3)

СРБИЈА ЈЕ ВИЦЕШАМПИОН СВЕТА: Пали после драме од Мађарске, Крстић најбољи на планети

Foto: Profimedia

Efikasna je bila prva četvrtina sa deset golova. Mađari su od šest golova četiri postigli sa igračem više i jedan iz peterca. Srbija je vodila s 1:0 i 2:1, rival s 3:2 i 4:3, da bi posle gola Kojića za izjednačenje Benedek i Balog doneli prvi put prednost svom timu od dva gola.

Za najboljeg igrača prvenstva proglašen je centar naše reprezentacije, vaterpolista Partizana Strahinja Krstić. Igrao je na čitavom prvenstvu odlično. Sa 20 golova je bio najefikasniji igrač Srbije i jedan od najefikasnijih na čitavom turniru.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Tako se ponovila 2022. godina kada su se igrači do 18 godina nadmetali u Beogradu. Tada je Mađarska u finalu pobedila Srbiju, a za najboljeg igrača je proglašen Nikola Kojić. 

Usledila je prava "klackalica", Srbija nije iskoristila dva napada sa igračem više, što su iskoristili Mađari i došli su do pobede u Argentini, za novo zlato.

Svetski vicešampioni za Srbiju su sledeći igrači: David Dimković, Kosta Bodiroga, Filip Novaković, Ognjen Tomić, Vuk Kojić, Luka Gladović, Luiđi Canepa, Miljan Đokanović, Marko Ićitović, Uroš Adamović, Strahinja Krstić, Novak Lazić, Viktor Savić, Luka Dimić i Vuk Čonkić.

BONUS VIDEO FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

OVAKO SU RASLE PLATE U SRBIJI: Dobre vesti za građane o onom što nam sledi