SRBIJA SVE MOĆNIJA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Naši biciklisti izborili treću vizu za Pariz

Novosti online

10. 07. 2024. u 14:02

Biciklistima Srbije dodeljena je i treća norma za učešće na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, saopšteno je iz Biciklističkog saveza Srbije.

СРБИЈА СВЕ МОЋНИЈА НА ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА: Наши бициклисти изборили трећу визу за Париз

Foto: Profimedia

- Međunarodna biciklistička unija (UCI) obavestila je Biciklistički savez Srbije da je posle dve ranije izborene norme našim biciklistima dodeljena i treća. Ovo je istorijski uspeh srpskog biciklizma, jer nikada ranije na OI nije učestvovalo toliko naših biciklista - saopšteno je iz Biciklističkog saveza Srbije.

Foto: Profimedia

Srbija će na Olimpijskim igrama u Parizu uz takmičare u drumskoj trci i za žene i muškarce, imati predstavnika i u trci na hronometar za žene.

- Kandidatkinja za trku u vožnji na hronometar u Parizu je Irina Stevanović koja vozi za BK Jednotu iz Šida. Irina je nedavno postala šampionka Srbije, upravo u vožnji na hronometar. Kada je čula lepe vesti momentalno se, naravno sva presrećna, spakovala i otišla na visinske pripreme kako bi što bolje dočekala trku u Parizu - izjavio je predsednik Biciklističkog saveza Srbije Dušan Gojić.

Individualni hronometar za žene biće vožen 27. jula u Parizu.

Olimpijkse igre biće održane od 26. jula do 11. avgusta.

BONUS VIDEO FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

OTVOREN KONKURS ZA DODELU NAGRADA TURISTIČKI CVET: Najprestižnije priznanje za razvoj turizma u Srbiji